Dutch

dutch

Newsletter n.1 September 2014: Download
Betere communicatie bevordert sociale inclusie
Het Europese project MollVis (Mobile Language Learning for Visually Impaired Students), richt zicht op het ontwikkelen van een praktische taalcursus Duits voor slechtzienden en maakt gebruik van Windows, Apple en Android applicaties.

Bartimeus and corporate quilt B.V.: Download
Het leren van de Duitse taal is van belang ook voor visueel beperkten en goede onderwijs leermaterialen zijn onmisbaar.

Nieuwsbrief nr.2 April 2015: Download
Wat niet bekend is, bestaat niet
In de periode oktober 2014-april 2015 zijn we druk bezig geweest met het testen van de app met onze interne experts en programmeurs. Daarnaast hebben de partners zich ingezet om hun projectactiviteiten zowel plaatselijk als internationaal bekendheid te geven.

Nieuwsbrief nr. 3 Oktober 2015: Download
Waar een wil is, is een weg
Tijdens de periode (mei 2015 – oktober 2015) hebben de testactiviteiten zich geconcentreerd op een aantal kritische punten die door gebruikers zijn genoemd. We hebben ons met name gericht op de juiste weergave van verschillende talen die in een en hetzelfde programma voorkomen, maar in verschillende contexten.

MOLLVIS GROTE: Download
Projecten en mijlpalen
Ons consortium is vele jaren actief geweest en heeft 5 projecten opgeleverd: 5 mijlpalen die het leren van een taal voor visueel beperkten op een meer toegankelijke manier mogelijk heeft gemaakt.
In de periode november 2015 tot maart 2016 hebben we onze werkzaamheden afgerond en de bereikte resultaten gepresenteerd in een van de meest prestigieuze publieke zalen van Florence: de Sala Luca Giordano in in het Medici Riccardi Paleis.