Romanian

romania

Newsletter no.1 September 2014 : Download
O mai bună comunicare facilitează incluziunea socială
Proiectul european Mollvis (Mobile Language Learning for Visually Impaired Students) urmăreşte elaborarea unui curs practic de limba germană pentru persoanele cu deficienţe de vedere, utilizând o aplicaţie pentru Windows, Apple şi Android.

Introducere: Download
“MoLLVIS – Mobile Language Learning for Visually Impaired Students”
Pentru persoanele cu deficienţă de vedere, învăţarea unor limbi străine este şoseaua principală în direcţia comunicare eficientă, integrare socială şi oportunităţi ocupaţionale.

“MOLLVIS – ÎNVĂŢARE MOBILĂ DE LIMBI STRĂINE PENTRU PERSOANE DEFICIENTE DE VEDERE”
http://kulturzentrum-kronstadt.ro/ro/ellvis/mollvis/

Newsletter no.2 Aprilie 2015 : Download
Ce nu este cunoscut, nu există
În perioada octombrie 2014 – aprilie 2015 activitatea de testare a fost una intensă şi a implicat atât experţi interni, cât şi programatori.

Newsletter no.3 octombrie 2015: Download
Unde există dorință, există și putință
În ultima perioadă (mai 2015 – octombrie 2015) activitățile de testare s-au concentrat asupra unor puncte critice pe care utilizatorii le-au evidențiat. În special ne-am axat pe folosirea adecvată a diferitelor limbi care apar în același program, dar în contexte diferite.

 EVENIMENTUL FINAL MOLLVIS: Donwload 
Proiecte şi provocări
Consorţiul nostru este activ deja de mulţi ani, a produs 5 proiecte, 5 paşi importanţi înspre accesibilitatea învăţării de limbi străine de către nevăzători. În perioada dintre 1 noiembrie 2015 şi până pe 19 martie 2016 noi am realizat sarcinile pe care le aveam şi am prezentat rezultatele în cea mai prestigioasă sală a Florenţei: Sala Luca Giordano din Palatul Medici Riccardi.